A Vásárló a Weboldalon történő megrendelésével egyidejűleg kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a Weboldalon közzétett Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.

1.1 Fizetési lehetőségek:

  • Banki előre utalás a megrendelés után kapott levélben leírt számlaszámra. Szolgáltató a rendelést csak a fizetés beérkezése után dolgozza fel.
  • Bankkártyás fizetés a PayLike rendszerén keresztül, mely nem igényel regisztrációt a rendszerben. Bankkártya elfogadás: Visa, Maestro, MasterCard, American Express.

Szolgáltató nem kapja meg a Vásárló bankkártya adataidat, a megrendelés a visszaigazolt fizetés után azonnal bekerül rendszerbe.

1.2. A szállításhoz a GLS Hungary Zrt. a partnerünk.

  • Házhoz szállítás, vagy GLS csomagpont esetén -> 1599 Ft
    Házhoz szállítás esetén a GLS Hungary Zrt. partnercége a feladástól számított 1, maximum 2 munkanapon belül kiszállítja a Vásárló által megadott címre.
  • Szolgáltató Kaposváron, illetve Balatonbogláron belül személyes átvételt biztosít, ebben az esetben Szolgáltató nem számít fel egyéb költséget. A személyes átvétel minden esetben előre egyeztetett helyen és időpontban lehetséges! Kaposvári átvétel esetén Szolgáltató havi maximum 2 alkalmat tud biztosítani.

1.3. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget, külön csomagolási költség azonban nem kerül felszámításra.

Előrendelt termékek:

Amennyiben Vásárló előrendelt terméket helyez a kosarába (pl.: mystery box), úgy a teljes rendelés az előrendelt termék megjelenésének időpontjában kerül kiszállításra! Ha Vásárló külön csomagban szeretné megvásárolni az előrendelt és a készleten lévő terméket, külön kell leadnia ezekre a rendelését.

Weboldalunk csak magyarországi címre postáz!